Akademi Pencetus Jutawan(AKPJ) dan fungsi di AHB

💥AKADEMI PENCETUS JUTAWAN(AKPJ)💥 

 🎯AKADEMI PENCETUS JUTAWAN(AKPJ) merupakan Platform yang unik, bersistematik, praktikal dan terbukti berkesan untuk melahirkan jutawan dalam masa yang singkat. 

🎯Ianyanya dikendalikan oleh mereka yang pakar dalam membantu melahirkan usahawan berstatus Jutawan.

🎯 Platform Luar biasa dibawah e-biotech Academy Asia Herbal Biotech(AHB) ini telah dilancarkan oleh YAM Dato' Seri Tengku Baharuddin Ibni Al-Marhum Sultan Mahmud Al-Muktafibillah Shah iaitu Tengku Seri Temenggung Di Raja Negeri Terengganu yang juga merupakan Penasihat Korporat Asia Herbal Biotech(AHB).

💥MILLIONAIRE JOURNEY💥

MELALUI AKADEMI PENCETUS JUTAWAN💥

 🎯CHALLENGE APPRENTICE PENCETUS JUTAWAN (CAPJ) 👉Mereka yang menyertai biz bioteknologi cordyceps AHB (sebarang pekej) melalui mana2 rangkaian Pencetus Jutawan. 

🎯APPRENTICE PENCETUS JUTAWAN (APJ) 👉
APJ ialah CAPJ terpilih yang telah mencapai syarat2 minima tertentu yang ditetapkan oleh panel pemilihan Akademi Pencetus Jutawan.

☆☆☆
 🎯PENCETUS JUTAWAN (PJ) 👉
PJ ialah mereka yang komited dan berjaya menamatkan peringkat APJ dan dipilih oleh panel pemilihan Akademi Pencetus Jutawan untuk dibantu supaya mencapai Impian jutawan mereka. ☆☆☆☆☆ 

🎯SKUAD ELIT? 👉
Skuad Elit ialah mereka yang terpilih sebagai core dikalangan PJ apabila mencapai tahap tertentu yang ditetapkan. Mereka juga merupakan Advisor atau Apprentice Master yang akan layak untuk pencapaian yang lebih tinggi.
💥DISINI PASTI LAHIR JUTAWAN💥

0 comments:

Datuk Siti menerima sekotak jus cordy dari leader AHB
Hadiah perkahwinan untuk Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari berupa Cordybelle.


Asia Herbal Biotech Sdn. Bhd. (869859-H)

AJL:931818

No. 1-2 & 1-3, Jalan PJS 8/17, Dataran Mentari, 46150 Petaling Jaya Selangor, Malaysia.

Customer Service Hotline:

+603 5622 2600
+603 5622 2900 (Fax)
info@ahb2u.com

Operation Hours:

Mon - Fri - 10.00am - 7.00pm
Saturday- 10.00am to 2.00pm

Office is close on every Sunday and Public Holiday
Photobucket
PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AHB Cordyceps4u untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.ahb2u.com