AHB STAR AWARD 2015 team AKADEMI PENCETUS JUTAWAN

#WAJIB BACA~LANGKAH MENJADI JUTAWAN ASIA HERBAL BIOTECH

LANGKAH MENJADI JUTAWAN ASIA HERBAL BIOTECH

 Asia Herbal Biotech bukan sahaja membuat pelaburan yang banyak untuk membolehkannya mengeluarkan produk-produk yang berasaskan cordyceps dengan harga yang murah dan dinikmati oleh orang ramai, ianya juga menawarkan peluang keusahawanan luar biasa yang amat menguntungkan ini untuk disertai. Malah ramai yang telah menggunakan peluang keusahawanan yang ditawarkan ini sebagai PLATFORM untuk mereka mencapai impian jutawan.
AHB telah melahirkan ramai jutawan. Mereka yang berpendapatan ratusan ribu pula sudah terlalu ramai hingga tidak terkira lagi.
Dengan hanya membeli produk-produk berasaskan Cordyceps oleh AHB mengikut pakej-pakej yang ditetapkan sekali sahaja seumur hidup, anda sudah layak menyertai program keusahawanan AHB. Pilih pekej-pakej yang disediakan mengikut kemampuan anda. Anda sudah boleh jadikan AHB sebagai Platform untuk mencapai impian jutawan anda.


Usahawan AHB akan menikmati keuntungan runcit antara 60% hingga 100% untuk jualan produk-produk yang berasaskan Cordyceps oleh AHB bergantung kepada jenis produk. Sebab itu ramai yang mendapat keuntungan hingga puluhan ribu ringgit sebulan hasil daripada jualan runcit sahaja. 

 Produk-produk AHB yang berasaskan cordyceps ini mudah dijual kerana amat berkesan dan tiada pesaing kerana AHB adalah pengeluar tunggal produk-produk berasaskan bioteknologi penanaman tisu cordyceps di Asia.Bagaimanapun, anda tidak boleh hanya bergantung kepada hasil jualan runcit sahaja untuk mencapai impian jutawan anda. 

 Contoh: Jika anda menjual Cordy Cafe, anda akan untung 83% iaitu RM25 sekotak. Jika anda mahu pendapatan RM100,000 sebulan, maka anda perlu menjual 4,000 kotak sebulan. Mampukah anda lakukan? 


 Dengan sebab itu AHB menyediakan pelan bonus yang luar biasa untuk membolehkan usahawannya mendapat pendapatan yang banyak dan berterusan. Bonus-bonus ini akan menjadikan anda jutawan. 


 4 jenis bonus disediakan iaitu: 


1-BONUS HARIAN yang akan diterima oleh anda secara harian. 

1- BONUS BULANAN iaitu bonus yang akan dibuat pengiraan sebulan sekali. 
3- BONUS TAHUNAN iaitu bonus yang akan dibuat pengiraan setahun sekali. 
4- BONUS ASET PERCUMA atau BONUS MEGA untuk mempastikan usahawannya mempunyai aset tanpa perlu membelanjakan sebahagian daripada pendapatan mereka untuk mendapatkannya. 


SEMUA BONUS-BONUS INI AKAN BERJALAN SECARA SERENTAK. 


 BONUS HARIAN

BONUS BULANAN

BONUS TAHUNAN

BONUS MEGA ATAU BONUS ASET PERCUMA

RAMAI YANG TELAH MEMILIKINYA. DIANTARA MEREKA YANG TELAH MEMBUKTIKANNYA…
Untuk berjaya dan menerima bonus-bonus yang tanpa had ini, usahawan sudah pasti perlu menaja dan melakukan duplikasi. AHB memahami bahawa bukan semua usahawannya boleh melaksanakan proses ini. 

 Dengan itu disediakan suatu sistem yang praktikal, mudah, cepat dan terbukti berkesan untuk mempastikan usahawannya boleh berjaya. Melalui sistem ini, usahawan hanya perlu berusaha 10% sahaja dimana 90% lagi akan dibantu oleh sistem untuk mencapai impian mereka. Sistem ini dinamakan sebagai PENCETUS JUTAWAN SYSTEM yang dikelolakan oleh AKADEMI PENCETUS JUTAWAN.Melalui sistem ini, usahawan disediakan produk mengikut pakej-pakej eksklusif PJS, e-Biotech Smart Partner Kit sebagai peralatan dan persediaan untuk mereka menjalankan perniagaan dan mereka akan didaftarkan PERCUMA dengan AKADEMI PENCETUS JUTAWAN untuk proses pembelajaran dan bantuan untuk memajukan perniagaan mereka secara berperingkat-peringkat. Usahawan akan disediakan SUCCESS PASSPORT untuk tujuan pembangunan dan pemantauan peningkatan perniagaan mereka.


Untuk membantu dan membolehkan usahawan PJS memulakan perniagaan dengan segera, mudah dan cepat, mereka akan dibekalkan dengan 3 vaucher Hi-Tea atau Dinner untuk mengajak prospek mereka yang berpotensi menghadiri Hi-Tea atau Dinner yang diadakan dari semasa kesemasa di seluruh negara atau di kawasan sekitar mereka. 

 Tenaga pengajar atau Kaunselor e-Biotech (MASTER) AKADEMI PENCETUS JUTAWAN & jutawan-jutawan AHB akan hadir ke Program Hi-Tea atau Dinner yang diadakan untuk membantu usahawan AHB menaja dan melakukan proses duplikasi untuk mengembangkan perniagaan mereka.Hingga kini, setiap program Hi-Tea yang telah diadakan sentiasa mendapat sambutan luar dugaan sehingga kadangkala terpaksa dihadkan jumlah penyertaannya.
Proses duplikasi melalui program Hi-Tea atau Dinner ini amat luar biasa dimana lebih daripada 80% yang hadir program ini biasanya akan menyertai program keusahawanan yang ditawarkan oleh AHB. 

Mereka yang benar-benar tidak berkemampuan setelah berusaha dengan berbagai cara sahaja tidak akan menyertainya. Selagi ada cara yang boleh diusahakan, mereka akan terus berusaha untuk menyertai program keusahawanan AHB. 

 Kejayaan demi kejayaan terus dicapai oleh usahawan yang sertai AKADEMI PENCETUS JUTAWAN ( PJS ) AHB walaupun kebanyakan daripada mereka tidak mempunyai sebarang pengetahuan atau pengalaman sebelum menyertai perniagaan ini.  CONTOH DAN ILUSTRASI PROSES DUPLIKASI MELALUI PROGRAM HI-TEA ATAU DINNER.
Ilustrasi di atas hanya mengandaikan hanya 40% sahaja peserta Hi-Tea atau Dinner menyertai program usahawan AHB dimana setiap 5 orang peserta yang hadir Hi-Tea, hanya 2 orang sahaja yang menyertai program usahawan AHB. Dalam keadaan sebenar hingga hari ini, lebih daipada 80% telah menyertainya.

Ilustrasi ini juga mengandaikan bahawa usahawan PJS hanya membawa 5 orang prospek mereka ke hi-tea sekali sahaja dan selepas itu mereka tidak bekerja lagi. 

Disini juga tidak melambangkan keadaan sebenar kerana biasanya usahawan PJS AHB tidak akan berhenti untuk membawa prospek mereka ke program hi-tea atau dinner yang diadakan seterusnya.

 Ilustrasi ini hanya mengandaikan hanya dua orang sahaja yang akan menyertai usahawan PJS AHB daripada 5 orang yang dibawa ke program hi-tea yang diadakan. Hanya dengan andaian yang jauh lebih rendah daripada keadaan sebenar, ilustrasi di atas telah menunjukkan bahawa proses duplikasi tetap berjaya dilakukan. Ini menunjukkan bahawa peluang kejayaan untuk usahawan PJS amat tinggi melalui sistem yang disediakan.Bagaimanapun SISTEM KHAS ini hanya PERCUMA kepada usahawan AHB yang menyertai pakej-pakej Eksklusif PJS sahaja. Usahawan AHB yang menyertai pakej-pakej biasa (iaitu pakej Silver, Gold, Platinum, Diamond dan e-Mobile) hanya boleh menyertai sistem ini dengan bayaran yang ditetapkan. Bagaimanapun bergantung kepada keadaan dan tidak dijamin. 

 Pakej-pakej PENCETUS JUTAWAN SYSTEM (PJS) yang disediakan ialah: 


1- Standard PJS RM5,960 

2- Super PJS RM12,070 
3- Brillian PJS RM19,390 

 Secara keseluruhannya, faedah-faedah dan kadar kejayaan Pakej Super PJS adalah dianggarkan hampir lima kali ganda Pakej Standard PJS dan Pakej Brillian PJS adalah hampir lima kali ganda Pakej Super PJS. CONTOH DAN ILUSTRASI PAKEJ-PAKEJ PJS DAN POTENSI INCOME YANG AKAN DIPEROLEHI.


Ilustrasi yang ditunjukkan adalah hanya pendapatan dari bonus pengembangan kumpulan sahaja (bonus pairing) dan point untuk BONUS MEGA sahaja berdasarkan setiap ahli mengambil pakej Brillian PJS dan hanya menaja 4 orang sahaja pakej yang sama

Lain-lain bonus tidak diambil kira. Ini menunjukkan bahawa bonus ini sahaja sudah cukup untuk memberi keuntungan yang luar biasa kepada usahawan dan sudah menjadi jutawan. 

Ditunjukkan juga jumlah point-point yang boleh ditukarkan dengan BONUS MEGA atau BONUS ASET PERCUMA. 

Bergantung kepada kemampuan anda untuk memilih samada untuk menyertai Usahawan AHB pakej-pakej biasa atau Usahawan AHB pakej-pakej PJS. Kedua-duanya boleh dijadikan PLATFORM untuk mencapai impian jutawan anda. Cuma kejayaan anda melalui pakej-pakej PJS akan dibantu oleh sistem 90% dan anda hanya perlu berusaha 10% sahaja. Pilihan terletak ditangan anda. 

 MULAKAN LANGKAH ANDA SEKARANG. HUBUNGI/WHATSAPP ATAU TELEGRAM KE 019-477 4970 SEKARANG UNTUK PENDAFTARAN ATAU KETERANGAN LANJUT. JANGAN TUNGGU LAGI. FAST ACTION, FAST RESULT.


0 comments:

Datuk Siti menerima sekotak jus cordy dari leader AHB
Hadiah perkahwinan untuk Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari berupa Cordybelle.


Asia Herbal Biotech Sdn. Bhd. (869859-H)

AJL:931818

No. 1-2 & 1-3, Jalan PJS 8/17, Dataran Mentari, 46150 Petaling Jaya Selangor, Malaysia.

Customer Service Hotline:

+603 5622 2600
+603 5622 2900 (Fax)
info@ahb2u.com

Operation Hours:

Mon - Fri - 10.00am - 7.00pm
Saturday- 10.00am to 2.00pm

Office is close on every Sunday and Public Holiday
Photobucket
PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AHB Cordyceps4u untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.ahb2u.com