AHB STAR AWARD 2015 team AKADEMI PENCETUS JUTAWAN

#TERKINI - Codi Teh Tarik - Kombinasi Teh Darjeeling & Cordyceps!

HOT !!! 

Produk minuman terbaik keluaran AHB! 


Codi Teh Tarik, adalah kombinasi Cordyceps terpaten AHB dengan Teh 'DARJEELING', sejenis teh yang premium dan memiliki 'Label Petunjuk Geografi' ('Geographical Indication Label') kelulusan Jabatan Paten India. Darjeeling adalah tempat penanaman teh yang terkenal di Utara India.

Dengan faktor udara yang nyaman, kurang pencemaran, tempat yang strategik, teh yang dihasilkan digolongkan sebagai teh yang berkualiti tinggi. Teh ini mempunyai keharuman yang unik seperti flora & citarasa yang unggul seperti menikmati 'Champagne'!

 Di India, penduduk di sana tidak banyak minum kopi, tetapi MESTI minum TEH TARIK setiap hari bagi menenangkan minda, memberi tenaga & stamina, dan juga membantu penghadaman selepas makan!

 Bagi orang yang tak biasa dengan minum kopi, boleh cuba Codi Teh Tarik, kerana kandungan kafein yang kurang berbanding dengan kopi.

 Codi Teh Tarik...sedappppp!!!Cubalah


0 comments:

Datuk Siti menerima sekotak jus cordy dari leader AHB
Hadiah perkahwinan untuk Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari berupa Cordybelle.


Asia Herbal Biotech Sdn. Bhd. (869859-H)

AJL:931818

No. 1-2 & 1-3, Jalan PJS 8/17, Dataran Mentari, 46150 Petaling Jaya Selangor, Malaysia.

Customer Service Hotline:

+603 5622 2600
+603 5622 2900 (Fax)
info@ahb2u.com

Operation Hours:

Mon - Fri - 10.00am - 7.00pm
Saturday- 10.00am to 2.00pm

Office is close on every Sunday and Public Holiday
Photobucket
PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AHB Cordyceps4u untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.ahb2u.com