Codi AOX - Untuk Kesihatan Mata Anda!

Tahukah anda?

Antara 14 jenis bahan kombinasi dalam Codi AOX, Goji Beri merupakan buah yang baik untuk meningkat tahap tenaga,menguatkan sistem keimunan, melindungi arteri dan kapilari darah!

Kandungan Zeaxantin(sejenis karotene) yang terdapat dalam Goji Beri dapat melindungi mata dari kerosakan retina (Chao, et al., 2004; Li, et al., 2006) serta meningkatkan ketajaman penglihatan anda.

Sebaik-baiknya gabungkan kombinasi Codi AOX dengan produk nutrisi yang hebat seperti Cordy Juize dan Cordy Daylite.

Anda akan rasa perkembangan kesihatan yang LEBIH KETARA!!!

Amanahkan kesihatan anda kepada Asia Herbal Biotech...kerana

" Kami Sayang, Prihatin & Ingin Berkongsi yang Terbaik kepada Anda!"


3 comments:

  1. Harganya produk terlampau tinggi sangat menyeksakan penggunaj,jika dibandingkan dgn lain2 produk yg setanding dgn nya. harganya wajib diturunkan atau ditambah bilangan kandongan tabletnya. jangan terlalu mengambil untung tinggi demi nak bagi komison kpd penjual. biarlah harganya bersifat berkebajikan kpd pengguna..pengguna bayar tinggai, penjual jadi jutawan dgn memeras untung kpd pengguna...bertimbangrasalah kpd pengguna yg sangat2 memerlukan menjaga kesihatan. bukan semua pengguna itu orang2 kaya yang miskin pon nak jaga kesihatan..gulongan sederhana & miskin adalah yg teramai sekali. syarikat hendaklah betimbangrasa dalam meletakan harga produknya...jgan telalu nak menjaga sipenjual dgn menawarkan berbagai bonos insentif yg sakit membayar adalah pengguna...jgn ikut ekonomi yahudi yg menindas manusia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya... harganya sudah amat berpatutan ... lagipun kebanyakan Jutawannya... semuanya punyai timbang rasa yang tinggi... pandai2 lah budi bicara dengannya... mereka kaya sebab mereka pemurah brother...

      Delete
  2. Assalam.. Bak kata pepatah "Kalah Membeli, Menang Memakai". Jika product dijual murah, bermakna sama seperti beli panadol kat kedai yg hnya beberapa sen sahaja. Bayangkan jika anda atau orang tua anda makan ubat2an selama berbelas tahun, atau berpuluh tahun dok ulang-alik ke klinik dan hospital, tetapi penyakit tak gak sembuh2..malah yg mengamalkan makan ubat (drug) itu, cth spt kencing manis kronik atau darah tggi tak sembuh2 itu, akan didatangi pula penyakit ROSAK KIDNEY.. (buah pinggang). Rambut gugur, badan yang semakin lama semakin meningkat usia akan menjadi lemah dan kurang uapaya kerana terlampau byk 'drug' masuk dalam badan.

    Kita sebagai manusia, terutama yg beragama Islam, kena PERCAYA 100%, sumber2 alam yang ALLAH swt jadikan di muka bumi ini, mempunyai khasiat yg sgt2 ajaib sehinggakan sukar utk kita perolehi. Disebabkan sukar itulah, maka harganya menjadi mahal.

    Dan saya sendiri mempunya pengalaman dlm family yg ada penyakit kanser. Semasa arwah bapa mertua sakit disahkan Lung Cancer, doktor pakar hanya berkata "CANCER TAKDE UBAT"...

    Tetapi..Rasullullah s.a.w bersabda " Setiap penyakit yang datang itu ada PENAWARNYA.. Berubatlah dengan ia kecuali dengan benda atau sumber yg haram".

    Jelaslah disini, sbg manusia-muslim, kita kena yakin, ADA BANYAK PENAWAR dari sumber2 alam.. Cuma cepat dan lambat jer kita nak temui..
    Jika ada rezeki, cepatlah anda bertemu "penawar" sesuatu penyakit tersebut.
    tetapi..jika tiada rezeki, atau ALLAH lebih sayangkan arwah pak mertua sayang, maka redho jer lah..bahawa dia akan "pulang tak kembali lagi".. :'(

    Wallahualam... Insya Allah.. Yang BAIK itu datangnya dari Allah, yg kurang itu dari kelemahan manusia itu sendiri.

    ReplyDelete

Datuk Siti menerima sekotak jus cordy dari leader AHB

Hadiah perkahwinan untuk Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari berupa Cordybelle.

Photobucket
Photobucket

Asia Herbal Biotech Sdn. Bhd. (869859-H)

AJL:931818

No. 1-2 & 1-3, Jalan PJS 8/17, Dataran Mentari, 46150 Petaling Jaya Selangor, Malaysia.

Customer Service Hotline:

+603 5622 2600 +603 5622 2900 (Fax) info@ahb2u.com

Operation Hours:

Mon - Fri - 10.00am - 7.00pm Saturday- 10.00am to 2.00pm

Office is close on every Sunday and Public Holiday

Photobucket
PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AHB Cordyceps4u untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.ahb2u.com