Testimoni terbaru: Jus Cordy elak kaki dipotong



KISAH BENAR: Kaki nak kena potong.Pukul 7 pagi pakcik ni call sambil nangis2 minta hantar jus cordy ke wad 6A.bg botol pertama..bacaan kencing manis naik dari 21 ke 27..botol yg ke 2 bacaan trun hingga 5..Alhamdulillah kaki pakcik ni tak jadi potong..skrg dah tumbuh isi baru..dah semakin ok...Alhamdulillah jus cordy lu...ar biasa.

p/s:Gambar-gambar terbaru berkenaan testimoni ini akan menyusul setelah diperolehi nanti.

Anda yakin dengan AHB? Jom daftar sekarang.

2 comments:

  1. hrp2 dijauhkan dari penyakit mcm nie..amin..

    p/s: thanks follow blog sy..sebagai balasan, sy dh letak blog ini kt ruang follower kt blog sy..=)

    ****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI DISINI****

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

    ****KLIK ENTRI TERHANGAT DISINI****

    ReplyDelete
  2. rupanya yg testimoni kaki bawah tu Product AHB disyorkan oleh kawan sy, alhamdulillah... dh totally cured.. go go go AHB.. 0126462966

    ReplyDelete

Datuk Siti menerima sekotak jus cordy dari leader AHB

Hadiah perkahwinan untuk Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari berupa Cordybelle.

Photobucket
Photobucket

Asia Herbal Biotech Sdn. Bhd. (869859-H)

AJL:931818

No. 1-2 & 1-3, Jalan PJS 8/17, Dataran Mentari, 46150 Petaling Jaya Selangor, Malaysia.

Customer Service Hotline:

+603 5622 2600 +603 5622 2900 (Fax) info@ahb2u.com

Operation Hours:

Mon - Fri - 10.00am - 7.00pm Saturday- 10.00am to 2.00pm

Office is close on every Sunday and Public Holiday

Photobucket
PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AHB Cordyceps4u untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.ahb2u.com