Keistimewaan Strategi Flyers

Sila klik gambar untuk dilihat lebih jelas

Sebagai alternatif anda boleh klik gambar ini dan print untuk jadikan cetakan flyers


Masalah utama yang biasa kita hadapi terutamanya bagi orang yang baru nak belajar dan berjinak dalam bisnes networking adalah........

1. Tidak Pandai atau Malu Nak Cakap
2. Takut Nak Cakap
3. Tidak Ada Masa

Sebenarnya terdapat cara yang dapat membantu mereka yang menghadapi masalah sebegini. Di dalam group AHB Cordyceps4u kami amat menyarankan kepada ahli supaya menggunakan Strategi Flyers. Dalam dunia yang serba canggih sekarang, orang sudah pandai menilai. Apakah cara terbaik supaya kita tak perlu bersusah payah nak mencari orang? Sebaliknya orang yang cari kita... Gunakanlah Strategi Flyers.

Setiap ahli baru yang mendaftar, kami sarankan agar gunakan strategi ini iaitu:

- Perlulah membeli flyers baru sebanyak 500 - 1000 helai. Anggaran kos sekitar RM15-RM30 sahaja.

Strategi yang dirangka seperti berikut:

- Edarkan:
100 Flyers pada keluarga + saudara mara
100 Flyers pada jiran tetangga
100 Flyers pada rakan sekerja + rakan kepada rakan anda
100 Flyers pada masjid-masjid + restoran mamak + stesen minyak
Baki selebihnya masukkan dalam surat khabar. Biasanya caj 5 sen sehelai.

Tips: Kita edarkan lebih kepada orang yang kita kenal dan kenal kita. Ini amat memudahkan urusan kita nanti.

Kita cuba ambil ratio 5% dari jumlah flyers yang diedarkan. Katakan anda mengedarkan flyers sebanyak 500 helai.

Dari jumlah 500, 5% = 25 orang yang respon. Anda buat temujanji dengan mereka. Untuk berjaya dalam networking, kalau anda bergerak solo, anda akan habis. Bermaksud, anda masih baru dan tergagap untuk bercerita dan closing prospek.

Agak-agak, berapa peratus kadarnya untuk anda berjaya closing prospek tersebut? Jadi, semasa pergi berjumpa prospek, anda bawa team-team anda. Bawa upline anda. Set masa yang sesuai supaya jadual upline anda tidak clash dengan temujanji anda dengan bakal prospek. Secara kebiasaannya, bila prospek yang menghubungi kita, bermaksud dia mungkin atau memang berminat.

Di sini, kita anggarkan anda dah berjaya dalam 50% untuk closing prospek tersebut. Nah, mudah bukan? Siapa cakap anda kena petah bercakap baru boleh join bisnes networking ini? Yang penting anda sanggup untuk belajar. Dalam bahasa orang putihnya, Are You Willing To Learn? To keep leading, you must keep on learning.

Dari jumlah 25 orang tadi, setelah anda jumpa mereka, 12 dari mereka bersetuju untuk membeli seorang sebotol Jus Cordy. Anda sudah berjaya membuat sales sebanyak 4 kotak!!

Dari jumlah 12 orang tadi, setelah menggunakan sebotol Jus Cordy, 4 orang nak daftar pakej Classic (pengguna biasa), 4 orang nak daftar pakej Silver (baru nak berjinak dengan bisnes) dan 2 orang nak daftar pakej Diamond (serius untuk berbisnes). Jadi di sini anda boleh lihat. Ini adalah secara gambaran dan kemungkinan yang akan berlaku. Di luar sana, kita tak tahu orang itu sangat memerlukan atau tidak produk kita. Dengan strategi flyers ini, sebenarnya amat-amat membantu kita supaya kita tak payah nak bersusah payah mencari orang.

Pada yang mendaftar di bawah rangkaian anda, galakkan mereka juga menggunakan Strategi Flyers.

Lihat contoh:

Dalam Group anda ada : Ali, Amir, Lina Dan Ani.

Ali = Mengedar 1000 helai flyer
Amir = Mengedar 1000 helai flyer
Lina = Mengedar 1000 helai flyer
Ani = Mengedar 1000 helai flyer

Ini bermaksud, di dalam group anda, sebanyak 4000 flyer telah diedarkan.

Andaikan setiap ahli dalam group anda yang menggunakan strategi flyers ini tadi berjaya mendapat 4 ahli baru setiap seorang. Ini bermakna, rangkaian anda telah berkembang kepada 16 orang ahli baru. Dan setiap ahli baru tersebut juga menggunakan strategi flyers dan mengedarkan sebanyak 1000 helai setiap orang. Ini bermakna, sebanyak 16 ribu flyers lagi telah tersebar. Inilah kekuatan Flyers sebenarnya. Kita pandang enteng atau ringan Strategi Flyers ini. Tetapi, kalau kita manfaatkan dengan sebaiknya, anda pasti merasa perbezaannya.

Setakat ini perkongsian yang dapat saya sharingkan. Kalau ada kekurangan itu datangnya dari diri saya, dan kelebihan itu datang dari Allah yang Esa.. Manfaatkannya ok..

Kalau berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk Jus Cordy dan Strategi Flyers ini, boleh menghubungi saya di talian:

0194774970 - Mohd Dzahir (Pak long)

Selamat berniaga bersama AHB

2 comments:

  1. Hehe... macam kenal jer artikel ni... cara la bro.. Jom guna teknik Flyer.. memang terbukti berkesan tau... Mantap2..!! Sebar2kan....

    ReplyDelete

Datuk Siti menerima sekotak jus cordy dari leader AHB

Hadiah perkahwinan untuk Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari berupa Cordybelle.

Photobucket
Photobucket

Asia Herbal Biotech Sdn. Bhd. (869859-H)

AJL:931818

No. 1-2 & 1-3, Jalan PJS 8/17, Dataran Mentari, 46150 Petaling Jaya Selangor, Malaysia.

Customer Service Hotline:

+603 5622 2600 +603 5622 2900 (Fax) info@ahb2u.com

Operation Hours:

Mon - Fri - 10.00am - 7.00pm Saturday- 10.00am to 2.00pm

Office is close on every Sunday and Public Holiday

Photobucket
PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AHB Cordyceps4u untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.ahb2u.com